De unde cumpar Domeniu Web ieftin?

De unde cumpar Domeniu Web ieftin?

Daca intr-un alt articol ti-am spus ce inseamna web hosting, acum e momentul sa ne inregistram un domeniu. De unde cumpar domeniu web ieftin? Mai jos iti voi prezenta 3 optiuni de incredere unde poti face inregistrare domeniu site.

Inca de la inceput iti spun ca nu este obligatoriu sa cumperi nume de domeniu din acelasi loc de unde cumperi si gazduire WordPress. Totusi, daca esti incepator, mai bine le cumperi impreuna deoarece este mai usor.

Daca ai deja domeniu cumparat, poti sa faci si transfer de domeniu la aceste companii. O sa-ti fie de mare ajutor acest lucru mai ales daca ai domenii .com, .net, .online, etc. pentru ca o sa-ti arat un site de unde poti cumpara domenii la preturi foarte mici.

De unde cumpar domeniu web ieftin?

Inainte sa iti spun de unde poti cumpara domeniu ieftin, trebuie sa stii un lucru. Pentru domeniile .ro, daca te inregistrezi ca persoana fizica, datele tale vor fi confidentiale. Adica nimeni nu va sti ca acel domeniu e al tau.

In schimb, daca iti cumperi domenii internationale, trebuie sa te asiguri ca bifezi protejarea datelor personale. Aceasta optiune se numeste Domain Privacy sau Whois Protection. Desigur, doar daca vrei, nu e obligatoriu.

1. DataHost

Daca vrei sa cumperi domeniu web .ro la un super pret, atunci iti recomand DataHost. Daca nu sunt cei mai ieftini din Romania, atunci cu siguranta sunt printre cei mai ieftini. ­čÖé

Intradevar, nu sunt cei mai indicatii daca vrei domenii internationale, mai ales ca nu au multe extensii. Dar pentru domenii .ro ti recomand cu incredere. Atentie, primesti domeniu .ro sau .eu GRATUIT pentru orice pachet de gazduire WordPress.

2. Namecheap

Sunt un „vantor” de domenii internationale, mai ales ca acestea se pot vinde pe sume destul de bune. Daca vrei sa cumperi si tu domenii .com, .net, .online, .club si multe alte extensii, atunci fara doar si poate trebuie sa alegi Namecheap.

Dupa cum ii spune si numele, domeniile sunt extrem de ieftine. O sa gasesti, mai ales cand au promotii, domenii chiar si la 1 Euro/an! Mai mult, protectia datelor personale (Domain Privacy) este GRATUITA si se reactiveaza automat.

3. HostRiver

Desi nu fac parte din categoria celor care au domenii foarte ieftine, trebuie sa-i recomand pe cei de la HostRiver, mai ales pentru incepatori. Este solutia excelenta daca vrei sa cumperi un domeniu si gazduire din acelasi loc.

Daca la extensia .ro nu au preturile cele mai mici, stau destul de binisor la cele internationale. Asa ca merita sa arunci o privire la ei pe site, mai ales daca vrei sa cumperi si o gazduire web ieftina si de calitate.

Gazduire SUPER Rapida si Fiabila

Citeste si...