Gazduire Domeniu

Gazduire Domeniu

Orice site web are nevoie si de o gazduire ca sa fie disponibil pe internet. In acest articol mi-am propus sa-ti spun care sunt cele mai bune (din punctul nostru de vedere) servicii de gazduire domeniu din Romania.

Daca vrei sa cumperi domenii la preturi foarte bune, iti recomand articolul de unde cumpar domeniu web. Aici o sa gasesti registrarii cu cele mai bune preturi pentru domenii .ro si cele internationale (.com, .net, .online, etc.).

O gazduire domeniu buna presupune in primul rand ca serverele sa fie bine optimizate in asa fel incat site-ul tau sa aiba o viteza de incarcare foarte rapida. Din acest motiv iti recoamandam gazduire WordPress, doarece serverele pentru acest tip de gazduire sunt optimizate pentru a rula in cele mai bune conditii platforma WordPress.

Toate recomandarile de hosting domeniu din acest articol vin in urma testarii serviciilor oferite de aceste companii. Unele site-uri din portofoliul nostru sunt sau au fost gazduite la aceste companii de gazduire web.

Luand in considerare toti factorii esentiali pe care trebuie sa-i indeplineasca un serviciu de gazduire domeniu, din punctul nostru de vedere HostRiver este una din cele mai bune companii de gazduire. Gasesti mai multe informatii despre ei, inclusiv deste de viteza, in articolul pareri HostRiver.

Avem cele mai multe dintre site-uri noastre gazduite la ei. Intradevar, nu putem spune ca sunt compania perfecta de hosting domeniu. Totusi, privind per ansamblu, HostRiver se afla in topul preferintelor noastre.

Viteza de incarcare a site-urilor se poate compara (fara sa fac o exagerare) cu cea a unui server VPS. Pretul pachetelor de gazduire domenii este mai mult decat acceptabil; nu au cele mai mici preturi, insa nici cele mai mari.

Resursele disponibile sunt mai mult decat suficiente (ma refer la gazduirea WordPress), chiar daca alegi cel mai ieftin pachet. Ca sa-ti faci o idee, cu cel mai ieftin pachet poti sustine fara nicio problema 1500 de vizitatori pe zi.

Suportul cu clientii este exceptional din toate punctele de vedere. Poti sa ii contactezi prin live chat, sa deschizi tichet sau sa ii suni. Oricare modalitate de contact ai alege, de fiecare data ti se va raspunde rapid si profesionist.

Vreau sa mentionez inca de la inceput ca si la SiteBunker avem site-uri gazduite chiar si in acest moment (nu unul, ci mai multe). De ce i-am pus dupa cei de la HostRiver?

Preturile sunt ceva mai mari la SiteBunker decat la HostRiver. Intradevar, ei ofera si resurse mai multe decat HostRiver, dar o gazduire domeniu buna nu se rezuma doar la acest aspect. Tot la capitolul costuri intra si IP-ul dedicat. La SiteBunker trebuie sa-l platesti, indiferent de pachetul ales, pe cand la HostRiver il ai gratuit (exceptie pentru WP Start).

Suportul cu clientii este exceptional si la ei. Ti se va raspunde foarte rapid si profesionist. Totusi parca la HostRiver oamenii de acolo sunt mai glumeti si incearca sa emaptizeze mai mult cu tine. Chiar si asa, nu am ce sa reprosez suportului celor de la SiteBunker.

Un lucru ce-mi place la ei (si nu este la HostRiver) este faptul ca poti sa dai restore manul la backup din cPanel. Nu trebuie sa contactezi echipa de suport sa faca ei asta. Poate pentru unii nu este important, dar in cazul in care faci multe modificari la site, iti este mult mai comod si rapid sa dai tu restore la backup.

De ce consideram ca au unul din cele mai bune servicii de gazduire domenii? Stocare NVMe ultra rapida la cele mai mici preturi din Romania. Gasesti mai multe infrmatii in articolul pareri DataHost.

Resursele pe care le primesti la pachetele de gazduire WordPress nu se pot compara cu cele de la HostRiver si SiteBunker. Chiar si asa, daca nu ai un site mare, cu mii de articole si imagini, gazduirea de la DataHost este perfecta.

Viteza de incarcare a site-urilor, conform testelor noastre, a fost printre cea mai buna, chiar daca vorbim de preturi extrem de mici la pachetele de gazduire. Serverele sunt foarte bine optimizate si pur si simplu nu ai ce sa le reprosezi.

Suportul cu clientii este si el la inaltime, avand posibilitatea sa-i contactezi prin live chat, tichet sau telefon. Nu au fost multe cazuri cand a trebuit sa-i contactam, dar atunci cand am facut-o am fost foarte multimiti de raspunsul primit.

Iti recomand DataHost daca vrei o gazduire rapida la preturi imbatabile. Daca ai un site cu foarte multe fisiere, atunci ti-as recomanda HostRiver sau SiteBunker, pentru ca pachetele lor de gazduire ofera mai mult spatiu de stocare.

Gazduire SUPER Rapida si Fiabila

Citeste si...